Om Bhave

Bhave er et vidensprojekt indenfor adfærdsvidenskab. Vi beskæftiger os med adfærdsarkitektur, nudging, psykologi, økonomi og andre områder i krydsfeltet af moderne adfærdsvidenskab.

Vi taler og skriver om adfærd i podcast-, blog- og artikelform.
I vores podcastserie Adfærdsindsigter tager vi på besøg i det danske adfærdsmiljø og taler med forskere og praktikere om deres arbejde med adfærd og psykologi. Vi taler desuden med folk, der arbejder med områder der grænser op til adfærdsverdenen. Det er f.eks. forskere der gør os klogere på den psykologi man som adfærdspraktiker bruger og praktikere der arbejder med adfærd uden nødvendigvis at tænke på sig selv som adfærdsdesignere eller lignende.

Vores ambition er at gøre både dig og os klogere.


Mennesker

Andreas Rathmann

Stifter

Andreas er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Han har arbejdet med adfærd i forskellige kontekster siden 2013.

Andreas interesserer sig bl.a. for simplificering af komplekse systemer, opmærksomhed, risiko, produktivitet, machine learning og hvad end den seneste bog han læser, handler om.

Jonas Bjørneskjold

Stifter

Jonas er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og premierløjtnant i Hæren (tidl. af linjen, nu af reserven).

Jonas brænder for ledelse og lederskab, den profesionelle gruppe, fysisk sikkerhed, IT- og informationssikkerhed, risikostyring, objektivisering af beslutningsprocesser og det fysiske arbejdsmiljø.

Ved siden af uniform og jakkesæt er Jonas CrossFit-atlet, far og medstifter af og vært på Crossfedtministeriet.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk