Vores ydelser

Vi kan arbejde med jer på en række forskellige måder. Hvis I er nysgerrige efter at prøve at anvende adfærdsdesign eller nudging og gerne vil arbejde med eksperter, så anbefaler vi, at I skriver til os på kontakt@bhave.dk. Vi vil være i stand til at hjælpe jer med at identificere adfærdsudfordringer præcist og udpege, hvor og hvordan adfærdsdesign bedst kan skabe værdi for jer.

Rådgivning

Vi mødes med jer og kommer med input, nye tilgange og løsningsforslag til jeres udfordringer.

Hvornår?
Når I har brug for et psykologisk perspektiv på jeres udfordring, friskt input eller adgang til en adfærdsvidenskabens værktøjskasse.

Projekter

Vi løser et eller flere problemer for jer gennem en proces hvor vi analyser udfordringer og udvikler løsninger. Vi udruller løsninger i samarbejde med jer og tester deres effekt.

Hvornår?
Når I har større udfordringer, der kræver en mere omfattende indsats at løse.

Foredrag

Vi holder et oplæg for jer, hvori vi fortæller om adfærdsdesign 101, do's and don'ts og leverer inspirerende eksempler og cases, der kan tilpasses til at være relevante for jeres industri.

Hvornår?
Når I er nysgerrige på hvad adfærdsdesign er og kan - eller skal i gang med at arbejde med tilgangen - og gerne vil inspirere jeres medarbejdergruppe.

Workshops

Vi afholder en workshop for jeres medarbejder eller ledergruppe, hvor vi fortæller om metode og løsningsudvikling inden for adfærdsdesign og guider jer igennem hvordan I applicerer værktøjskassen på jeres egen virkelighed.

Hvornår?
Når I vil i gang med at arbejde med adfærdsdesign og gerne vil være selvforsynende eller I allerede er i gang, men savner nyt input.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk